Baggies-coach in de wolken: "Pocognoli komt met enorm veel honger"

Baggies-coach in de wolken: "Pocognoli komt met enorm veel honger"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sébastien Pocognoli tekende een contract voor drie seizoenen met West Bromwich Albion. Vooral Alan Irvine, de nieuwbakken coach van het team, is in de wolken met zijn versterking. "We vingen enkel positieve signalen van hem op."

Sébastien Pocognoli moet zijn carrière herlanceren in de Premier League. De flankverdediger verzeilde bij Hannover 96 op een dood spoor, maar krijgt nu een nieuwe kans bij West Bromwich Albion.

"Met Pocogonli halen we een ervaren flankverdediger binnen die al jaren op het hoogste niveau speelt", aldus Alan Irvine op de webstek van The Baggies. "Hij haalde de Belgische WK-selectie niet door blessures, maar komt met enorm veel honger naar hier. Sébastien wil zich opnieuw bewijzen op het hoogste niveau."

WBA haalt flankverdediger binnen die al jaren op hoogste niveau speelt

En WBA zocht al informatie over over hun aanwinst. "Zo heb ik gesproken met Romelu Lukaku en Kevin Mirallas", besluit de veldheer. "We beslissen natuurlijk zelf over de kwaliteiten, maar op die manier leren we spelers ook op een menselijke manier kennen. En we vingen enkel positieve signalen van hem op."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties