Transfergeruchten van 16/07: Krijgt Bakkali droomtransfer?

Timothy Collard
Timothy Collard
| 83 reacties
Transfergeruchten van 16/07: Krijgt Bakkali droomtransfer?
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het WK zit erop en dus zijn alle ogen weer gericht op de start van de Europese competities. Welke spelers werden vandaag gelinkt aan een overgang? Of welke coaches staan op het punt om elders aan de slag te gaan?

United heeft nieuwe Cristiano Ronaldo op proef

Bij Manchester United traint momenteel de 15-jarige João Filipe mee. De erg gewaardeerde jongeling van Benfica wordt in Portugese kringen gezien als de nieuwe Cristiano Ronaldo. 

Barça laat winger vertrekken naar Porto

Cristian Tello speelt de komende twee seizoenen op huurbasis voor FC Porto. Bij FC Barcelona had de winger maar weinig uitzicht op speelminuten, maar de Catalanen laten hem nog niet definitief vertrekken.

Chelsea doet opnieuw zaken met Atlético

Chelsea heeft daags na het aantrekken van Diego Costa, bijna opnieuw een speler van Atlético Madrid beet. De Londense topclub heeft een akkoord met de Spaanse kampioen omtrent Filipe Luis. Enkel club en speler moeten nu nog een akkoord bereiken.

Arsenal en Real Madrid bereiken akkoord

Sami Khedira staat opnieuw een stapje dichter bij een overgang naar Arsenal. The Gunners zouden een akkoord hebben met de Koninklijke. Met de transfer zou meer dan twintig miljoen euro gemoeid zijn.

Iedereen wil Van Buyten

Daniël Van Buyten is ondanks zijn 36 lentes grof wild op de transfermarkt. Dat weet Het Nieuwsblad. AS Roma, Napoli, Olympique Marseille, Atlético Madrid, Olympiakos en Engelse en Turkse clubs zien wel wat in de Rode Duivel die einde contract is bij Bayern München.

Origi blijft bij Lille

Ondanks alle geruchten rond zijn persoon, lijkt het er sterk op dat Divock Origi volgend seizoen gewoon nog bij Lille OSC speelt. Dat hebben Marc Coucke en coach René Girard gezegd. Vooral Liverpool wil zich graag versterken met de Rode Duivel.

Bailly niet naar Corsica

Logan Bailly zet zijn carrière niet verder bij Bastia. De doelman was er op proef, maar kon geen contract in de wacht slepen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Defensieve versterking voor Westerlo?

Westerlo lijkt zich dan weer te versterken met Bruno Godeau. De verdediger van Zulte Waregem zou één seizoen op uitleenbasis aan de slag gaan in het Kuipje. Dat weten Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws.

Tchité kan naar Engeland

Mémé Tchité staat niet langer op de loonlijst bij Club Brugge. Speler en club gingen in onderling overleg uit elkaar, dat liet de speler weten aan La Dernière Heure. Tchité kan naar eigen zeggen naar Engeland en Turkije. Een bod uit Cyprus wees hij af.

Real Madrid denkt aan Costa Ricaanse goalie

Na Bayern München hoopt ook Real Madrid op het aantrekken van Keylor Navas. De Costa Ricaanse doelman speelde een beresterk WK met zijn land en kan nu dus al kiezen tussen twee Europese topclubs.

Club op zoek naar extra doelman

Club Brugge speurt de markt af naar een extra doelman. De Griek Sokratis Dioudis van Aris Thessaloniki is in beeld, maar blauw-zwart bracht nog geen bod uit.

Málaga droomt van Ochoa

De Mexicaanse doelman Ochoa maakte een geweldige indruk op het WK in Brazilië. De goalie is transfervrij en dus gegeerd wilde op de transfermarkt. Onder meer Málaga droomt ervan de speler binnen te halen.

Newcastle wil Krul graag houden

Een andere gegeerde doelman is Tim Krul. Volgens Chronicle Live moet de komst van Janmaat en De Jong hem overtuigen om te blijven.

Harbaoui op weg naar Turkije?

Volgens Turkse media is Hamdi Harbaoui op weg naar Konyaspor. Lokeren zou een transferprijs van 1 miljoen euro ontvangen voor de topschutter van vorig seizoen.

Biedt Liverpool uitweg voor PSV?

Zakaria Bakkali en PSV zitten momenteel in een impasse. Een transfer lijkt de ideale uitweg. Geruchten doen nu de ronde dat Liverpool acht miljoen euro op tafel wil leggen. Mocht dat waar zijn, zullen PSV noch Bakkali twijfelen, zo lijkt ons.

Demba Ba op weg naar Istanbul?

Demba Ba is volgend seizoen wellicht te zien in de kleuren van Besiktas. De spits is in Istanbul om te onderhandelen over een contract.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties