Harm Van Veldhoven trekt naar India en krijgt hulp van Feyenoord

Jens Jacobs
| 1 reacties
Harm Van Veldhoven trekt naar India en krijgt hulp van Feyenoord
Foto: © SC

Harm Van Heldhoven heeft een nieuwe baan. De voormalige trainer van KV Mechelen gaat aan de slag in India en neemt bovendien 2 ex-spelers met zich mee.

Delhi Dynamos, zo heet de nieuwe club van de Nederlander. Van Veldhoven had onder meer al Lommel, Beerschot, Cercle Brugge, Roda JC en KV Mechelen onder zijn hoede. Nu kiest hij dus voor een Indiaas avontuur.

De club gaat meteen ook samenwerken met Feyenoord. De Rotterdammers zullen hun voetbalexpertise ten dienste dellen van de Indische club en eventueel ook spelers uitlenen. In ruil krijgt Feyenoord toegang tot de Indische markt, die met 1 miljard inwoners lucratieve perspectieven biedt.

Ook Junker en Skoubo volgen

Van Veldhoven neemt nog twee oude bekenden mee naar zijn nieuwe werkgever. Morten Skoubo (34) en Mads Junker (33), die eerder al onder hem speelden, stappen mee in het avontuur. Dat meldt Voetbal International.

Vooral de overgang van Junker is opmerkelijk. De Deen wou stoppen met voetballen en samen met (jawel) Skoubo een grote reis in het Oosten maken. Het wordt nu dus een Oosters voetbalavontuur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties