Club haalde Menegazzo bij Al Shabab: "De temperatuur is toch hetzelfde"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 22 reacties
Club haalde Menegazzo bij Al Shabab: "De temperatuur is toch hetzelfde"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het blauw-zwarte publiek maakte gisteren kennis met Fernando Menegazzo. De 33-jarige Braziliaan wil nog een laatste keer knallen op de Europese velden. "Wat ik Club kan bijbrengen? Een pak ervaring."

Cédric De Volder in Brugge

"Wie is die nummer zes?" was een zinnetje die gisteren tijdens de partij tussen Club Brugge en Girondins de Bordeaux bij mening blauw-zwarte fan over de lippen rolde. Fernando Menegazzo is een 33-jarige Braziliaan die door de West-Vlamingen - lees: door Michel Preud'homme - werd weggehaald bij Al Shabab. Leuk detail: de middenvelder speelde daarvoor in de Ligue 1 voor... jawel, Bordeaux.

"Ik heb goed nagedacht vooraleer ik naar Brugge kwam", aldus Menegazzo. "Het was mijn doel om nog eens in Europa te voetballen en dat is bij deze gelukt. Al wordt het niet gemakkelijk om me aan te passen. In Saoedi-Arabië wordt toch op een andere manier gevoetbald. Al was de temperatuur vandaag misschien een beetje hetzelfde." (lacht)

Het was mijn doel om nog eens in Europa te voetballen

Het is opvallend dat Club nog een speler van 33 lentes in huis haalt. "Maar ik kan het team een pak ervaring bijbrengen", besluit Menegazzo. "Ik heb onder een pak verschillende coaches getraind bij verschillende clubs. Ik weet dus hoe het er aan toegaat in het voetbal. En dat wil ik ook zo snel mogelijk overbrengen aan de groep."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties