Mannaert spreekt zich uit over transferdossiers: Lestienne, Odjidja én Vanaken

Mannaert spreekt zich uit over transferdossiers: Lestienne, Odjidja én Vanaken
Foto: © Photonews

Club Brugge lijkt zo goed als klaar te zijn met inkomende en uitgaande transferdossiers. Algemeen manager Vincent Mannaert houdt rekening met een vertrek van Vadis Odjidja en Maxime Lestienne, maar mogelijk blijven beide heren gewoon op Jan Breydel.

“In principe zouden we nu kunnen klaar zijn”, steekt Mannaert van wal in Het Laatste Nieuws. “Met deze spelerskern is het geen probleem om aan het nieuwe seizoen te beginnen. Ja, ook Odjidja en Lestienne reken ik daarbij zolang ze niet weg zijn.”

"Mocht Max vertrekken, moeten we dat compenseren met een transfer"

Anderlecht leek even te hengelen naar Odjidja, maar een bod legde het niet neer bij Club. “In het contract van Vadis staat een opstapclausule. Elke club die dat bedrag betaalt, kan hem krijgen. Ook een Belgische ploeg. Maar het is wel een pittig bedrag", waarschuwt de general manager van blauw-zwart.

“Als Vadis vertrekt, hebben we met Menegazzo al een vervanger in huis. Mocht Max vertrekken, moeten we dat compenseren met een transfer. Er zijn de voorbije weken concrete aanbiedingen binnengekomen, maar die waren niet naar onze zin. Of naar de zin van de spelers.”

Vanaken

Hans Vanaken werd deze zomer meermaals in verband gebracht met blauw-zwart, maar een transfer lijkt van de baan. “Het laatste contact met Lokeren dateert al van enige tijd geleden. Toen zei Lokeren dat hij niet weg mocht. Wel, dan zal hij daar blijven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties