Wie haalde het team van de week?

Wie haalde het team van de week?
Foto: © SC

Dit weekend kregen we opnieuw enkele mooie en enkele minder mooie wedstrijden voor de kiezen. De redactie haalde er elf uitblinkers uit en goot die in het team van de week. Kijk snel wie erbij zit.

Doel

Als we eerlijk zijn: enkel in doel hadden we echt keuzemogelijkheden te over. Sels was goed bij AA Gent, Werner was de enige op niveau bij Cercle, Bossut deed een aantal knappe reddingen, Van Langendonck kwam weer aardig uit de verf, ... en wij kiezen uiteindelijk voor Davino Verhulst. De goalie moet zowat de enige zijn die eigenhandig een punt pakte door de nul miraculeus op het bord te houden tegen Racing Genk.

Verdediging

Er vielen ons ook een pak verdedigers op dit weekend. We kozen voor vijf man achterin: zowel Cissako als Stam konden ons als rechtsback bekoren. Zeker de geleende speler van Monaco deed het goed, Davy De fauw is sportief gezien echt vergeten aan De Gaverbeek.

Verder vielen ons ook Maric op, die centraal als een huis stond tegen Racing Genk, en ook nog ene Belhocine en vooral Hanni - de linksachter die meermaals het veld over dartelde zaterdag.

Middenveld

Op het middenveld was het pas echt zoeken naar spijkers op laag water. Dat Lepoint het op Sclessin niet onaardig deed is al genoeg voor een nominatie. Verder hadden we graag iemand van Mechelen geselecteerd, maar de match draaide dankzij Pavlovic: toen hij wat hoger ging spelen kwam Kortrijk eindelijk uit de verf.

Aanval

Op de linkerflank geen enkele discussie: Ruiz van Oostende was op de hele mikmak aan zaterdagavondwedstrijden een van de weinige lichtpuntjes met zijn sterk optreden dat voor de eerste drie punten van de Kustploeg zorgde. Op rechts een twijfelmomentje: Conté speelde een goede partij tegen Club Brugge, maar scoorde niet - iets wat Marusic voor Kortrijk wel kon doen.

In de punt dan, daar zagen we veel spitsen die niet in topvorm waren, maar toch scoorden. Wij kozen voor de spits van blauw-zwart omdat sommige andere aanvallers nog anoniemer waren. Castillo maakt zo dit team van de week rond:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties