Chadli speelt hoofdrol in vlotte zege Spurs

Caroline Tonnelier
| 35 reacties

QPR was vanmiddag geen partij voor Tottenham. The Spurs haalden het met zware 4-0 cijfers, dankzij onder meer twee treffers van Nacer Chadli.

De Rode Duivel mocht net als landgenoot Jan Vertonghen nog eens in de basis starten en dankte coach Pochettino voor het vertrouwen. Op aangeven van Adebayor opende hij in de twaalfde minuut de score.

Nog voor het halfuur verdubbelde de thuisploeg de voorsprong dankzij Dier. Enkele minuten later was de wedstrijd helemaal beslist. Met zijn tweede van de middag zette Chadli op aangeven van Lamela de 3-0 op het bord.

Iets voor het uur mocht ook de derde Tottenham-Belg opdraven. Dembélé kwam Bentaleb vervangen. Iets later dikte de thuisploeg de score nog verder aan. De 4-0 kwam van de voet van Adebayor. Halfweg de tweede helft werd Chadli naar de kant gehaald. Aan de score veranderde niets meer.