Preud'homme en Ryan op hun hoede voor Sprinkhanen

Preud'homme en Ryan op hun hoede voor Sprinkhanen
Foto: © Photonews

Club Brugge heeft morgen één taak: het ticket voor de groepsfase van de Europa League verzilveren. De West-Vlamingen mogen deze keer niet falen. Toch blijven Michel Preud'homme en Mathew Ryan op hun hoede.

Cédric De Volder in Brugge

Op basis van de heenwedstrijd kunnen we duidelijk zijn: Grasshoppers Zürich is geen partij voor Club Brugge. De enige reden waardoor de Sprinkhanen met hoop naar België zijn afgereisd is het feit dat Club het vertikte om de kwalificatie al in de heenwedstrijd op zak te steken.

"Ik ben een zeer voorzichte persoon in het voetbal", aldus Michel Preud'homme. "Als we verliezen, was het niet goed genoeg. En als we winnen, was de tegenstander veel te zwak. Ik hoop gewoon dat we morgen hetzelfde voetbal op de mat kunnen leggen als in Zwitserland."

Lille won ook in Zwitserland, maar uiteindelijk scheelde het geen haar

"We mogen Grasshoppers niet onderschatten", is ook Mathew Ryan op zijn hoede. "In de derde voorronde van de Champions League won Lille OSC ook met 0-2 in Zwitserland, maar uiteindelijk scheelde het geen haar in Frankrijk. Club Brugge moet zich morgen dan ook aan alles verwachten. Grasshoppers kan vrijuit voetballen en heeft niets meer te verliezen."

"In voetbal kan alles gebeuren", heeft Preud'homme het laatste woord. "Is er niet zo'n spreekwoord met een vel en een beer? (lacht) Ik zal pas opgelucht zijn op het einde van de wedstrijd. Elke partij moet worden gespeeld. Club kan pech hebben in de afwerking en Grasshoppers kan scoren door een afgeweken bal. Alles is mogelijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties