Zlatan terug in Amsterdam, en wat kan Schalke tegen Courtois & Hazard?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Zlatan terug in Amsterdam, en wat kan Schalke tegen Courtois & Hazard?
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht is er gisteren al aan begonnen in Turkije, maar ook vandaag staan er weer 8 topduels om duimen en vingers van af te likken op het programma. U geniet toch mee?

Zeker om naar uit te kijken: de terugkeer van Zlatan Ibrahimovic bij zijn ex-club Ajax. Het is ook meteen een heel belangrijk duel, want Ajax zit - alweer - in een lastige groep en zou maar wat graag toch goed aan de campagne beginnen om eens door te stoten in het kampioenenbal. De generale repetitie dit weekend was echter heel erg zwak.

En dan zijn er nog twee niet te versmaden Duits-Engelse duels. In München komt Kompany op bezoek, terwijl Schalke 04 op bezoek moet bij Courtois en Hazard. Twee topduels, waarbij opvalt dat Schalke absolute underdog is - doe er je voordeel mee!

En dan zijn er nog enkele kleine ploegjes - al zijn er geen kleine teams meer in de Champions League. Als Bate Borisov uitpakt met een stunt, kan een gratis bonus van 60 euro meteen 780 worden. En APOEL? Winst in Barcelona is 30 keer zijn inzet waard!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties