Colin: "Ik wil het de coach zo moeilijk mogelijk maken"

Colin: "Ik wil het de coach zo moeilijk mogelijk maken"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maxime Colin moest tegen Galatasaray tevreden zijn met een bankzittersplaats, maar kreeg tegen Cercle weer zijn kans. Sinds twee weken ziet men de rechtsachter ook groeien. "Ik wil me tonen aan de trainer", zei hij achteraf.

Nochtans was de verdediging niet helemaal secuur zaterdagavond. "Defensief moeten we nog wat bijschaven", vond ook de Fransman. "We gaan niet elke week drie keer scoren, dus moeten we er aan werken om de nul te houden."

Voor Colin was het ook zijn debuut voor eigen publiek. "Ik heb genoten van deze match. Het publiek was fantastisch. En het liep goed met Najar. Het verschil met Troyes? Het gaat hier toch allemaal sneller en harder. En ik speel nu met betere spelers, denk ik."

De situatie van Colin lijkt wel duidelijk: als Vanden Borre terugkeert, lijkt voor hem enkel een plaats op de bank weggelegd. "Tuurlijk was ik ontgoocheld dat ik niet speelde in Galatasaray, maar de keuze van de coach pakte goed uit. Ikzelf moet nog aan mijn offensieve taken werken. Ik wil me tonen aan de coach en het hem zo moeilijk mogelijk maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties