D'Haene put vertrouwen uit verliesmatch tegen Anderlecht: "Er moet weinig veranderen"

D'Haene put vertrouwen uit verliesmatch tegen Anderlecht: "Er moet weinig veranderen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

"We hadden vandaag echt graag gewonnen", opende kapitein Karel D'Haene na de nederlaag tegen Anderlecht. "Als het dan toch moet keren, waarom niet tegen Anderlecht?" Maar goed, die droom kwam dus niet uit.

Johan Walckiers in Waregem

Zulte Waregem toonde tegen de leider dat er meer voetbal in de ploeg zit dan de stand aangeeft. "We hebben getoond dat we niet op onze plaats staan. Maar Anderlecht heeft ook getoond waarom ze eerste staan. En ja, die twee flitsen van Suarez: klasse!"

De sfeer is niet slecht

"Wat er moet veranderen om te winnen? Weinig, gewoon voortdoen. Ik weet dat het een cliché is, maar we laten echt goeie dingen zien. We hebben al veel kansen gemist, maar dat gebeurt op een seizoen. Op een gegeven moment gaan die ballen er in vliegen", aldus D'Haene.

Volgende week speelt Zulte Waregem verrassend tegen Lierse om de laatste plaats te vermijden. Maar toch is de sfeer niet slecht. "Je zou eens een week moeten meelopen met ons. Er is eigenlijk niets veranderd. Maar ja, het is een heel andere ervaring om voor de laatste plaats te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties