Radzinski: "De rode lantaarn? We hebben ook al een pak pech gehad"

Radzinski: "De rode lantaarn? We hebben ook al een pak pech gehad"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse SK draagt momenteel de rode lantaarn in onze Jupiler Pro League. Tomasz Radzinski heeft echter alle vertrouwen in de goede afloop. "Met Slavisa Stojanovic trainen we op een compleet andere manier."

En dat is misschien wel een belangrijk detail. De spelersgroep van Lierse SK vond namelijk dat er veel te rustig werd getraind onder Stanley Menzo. Bovendien liet Slavisa Stojanovic eerder ook al optekenen dat de fysieke paraatheid van zijn team niet is wat het eigenlijk zou moeten zijn.

"De assistenten trainen constant met aparte groepjes", legt Tomasz Radzinski uit op Sporting Telenet. "Op die manier werken de aanvallers en de verdedigers apart. In dat opzicht is er dus een verschil merkbaar na de trainerswissel."

Als de resultaten volgen is het nog steeds Lierse

De fans verwijten de bestuurstop van de Pallieters dat hun club niet meer hetzelfde Lierse is. "Als de resultaten volgen is het nog steeds Lierse. Maar we hebben dit seizoen al een pak pech gekend. Met Ludovic Buysens en Arjan Swinkels viel een pak ervaring uit, hé. Net daarom hebben we Eric Matoukou binnengehaald."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties