Eto'o sleept een punt uit de brand voor Everton

Manuel Gonzalez

Net als PSV moest ook Everton vanavond in de EL al vroeger aan de slag wegens een uitmatch op Russische bodem. Lukaku en zijn teammaats keken lang tegen een achterstand aan bij Krasnodar.

Roberto Martinez liet Romelu Lukaku op de bank starten. De Rode Duivel werd gespaard voor de belangrijke competitiematch van zondag bij Manchester United. Een slimme zet van de Spaanse manager bleek dat in de eerste helft niet te zijn. Net voor het rustsignaal prikte Ari Ferreira de 1-0 binnen voor de thuisploeg. Krasnodar zo met dank aan zijn Braziliaanse nummer 9 met een voorsprong de rust in.

De T1 van the Toffees was goedleers en gooide meteen na de kampwissel Lukaku in de strijd. Uiteindelijk zorgde niet Big Rom voor de gelijkmaker, wel spitsbroeder Samuel Eto'o. De bezoekers kregen nog een goeie tien minuten om de volle buit mee naar Liverpool te nemen, maar moesten uiteindelijk tevreden zijn met een puntendeling.