Luzon duidelijk: "Kawashima beste doelman van kampioenschap" en "Vrees niet voor mijn job"

Luzon duidelijk: "Kawashima beste doelman van kampioenschap" en "Vrees niet voor mijn job"
Foto: © Photonews

Guy Luzon blijft ook na de nederlaag in en tegen Feyenoord Rotterdam behoorlijk rustig. Vrezen voor zijn job doet hij niet, Kawashima blijft voor hem ook een topgoalie.

Door Edgar Makanga

"Ik vrees niet voor mijn job", was Luzon gisteren in Rotterdam al duidelijk. Nochtans werd in de wandelgangen al gefluisterd dat Luzon wel degelijk een 6 op 6 nodig had deze week. Als er nu ook verloren wordt op Jan Breydel, zou dat wel eens het einde kunnen zijn van de coach.

"Wat er in Rotterdam is gebeurd, of de tweede helft tegen Lierse ... dat heeft geen invloed op mij. Ik vrees niet en blijf me concentreren op mijn missie bij deze club", aldus nog de coach.

Kawashima de beste doelman uit de competitie

Een coach die ook moest praten over het misverstand achterin en alweer een knullige tegengoal, waarbij Kawashima er niet lekker uit zag: "Hij blijft de beste doelman van het kampioenschap", is de coach ook daarover duidelijk.

"Er is ook geen probleem tussen de verdedigers en hem. Geloof me: als er iets aan de hand zou zijn, dan zou ik dat wel toegeven. Maar er zijn dus geen problemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties