Sprokkels: Zware sancties voor CSKA Moskou en Liverpool breekt contract Sturridge open

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Sprokkels: Zware sancties voor CSKA Moskou en Liverpool breekt contract Sturridge open
Foto: © Photonews

Overal ter wereld is men momenteel lekker aan het 'ballen'. Gevolg: veel kleine nieuwtjes. Onze redactie giet die dagelijks in een handig overzicht.

UEFA legt CSKA Moskou zware straffen op

De Europese voetbalbond kan niet lachen met racisme en heeft dat nu nog eens duidelijk gemaakt aan (de fans van) CSKA Moskou. De Moskovieten moeten hun komende drie Europese thuiswedstrijden achter gesloten deuren afwerken en een boete van een kleine 200.000 euro ophoesten. Bovendien zullen er geen Russische fans toegelaten worden bij de uitwedstrijd op het veld van Manchester City.

Sturridge tot 2019 op Anfield Road

Liverpool heeft het contract van Daniel Sturridge opengebroken. De aanvaller ligt nu tot medio 2019 vast op Anfield Road. “Het was een eenvoudige beslissing om mijn carrière aan deze club te geven. Ik ben er dan ook zeker van dat we een succesvolle toekomst tegemoet gaan.”

Van den Brom tevreden over eerste trainingsweek

John van den Brom heeft zijn eerste trainingen bij AZ achter de rug. De Nederlandse coach is blij weer op het oefenveld te kunnen staan en blikt tevreden terug op zijn eerste week bij de Alkmaarders.

Di Vaio stopt

Marco Di Vaio hangt de schoenen definitief aan de wilgen. De ex-speler van Juventus en Valencia kwam tot nu aan de bak bij Montreal Impact.

"Zelfs kinderen moeten bengaals vuurwerk in het stadion smokkelen"

De fans van Borussia Dortmund maakten er afgelopen woensdag een lichtshow van in het Astridpark. "Maar het is enorm lastig om dat helemaal te bannen", aldus Jo Vanhecke van de Voetbalcel Binnenlandse Zaken in Het Laatste Nieuws. "Zelfs kinderen worden ingeschakeld om bengaals vuur in het stadion te smokkelen."

Meer volk in tribunes Mambourg

Sporting Charleroi zal wellicht nooit elke week voor een uitverkocht stadion spelen, maar er is toch goed nieuws. Dit seizoen zijn er tien procent meer abonnees op Mambourg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties