Nainggolan blij met erkenning: "Als ik me eerst in België bewezen had, was dat misschien sneller gebeurd"

Nainggolan blij met erkenning: "Als ik me eerst in België bewezen had, was dat misschien sneller gebeurd"
Foto: © Photonews

Check er Twitter maar eens op na: Radja Nainggolan was de voorbije week de meest gehypte speler bij de Rode Duivels. Volgens de meeste fans had hij al sneller zijn kans moeten krijgen, maar daar heeft de middenvelder zelf een uitleg voor.

In het verleden was Nainggolan een beetje de man die er altijd afviel als het er om ging. Nu lijkt hij echter in de gratie gevallen te zijn en op weg naar een titularisplaats. "De bondscoach was blij met mijn prestatie tegen Andorra", weet Nainggolan. "Die lijn moet ik nu doortrekken. Dat ik meer aandacht krijg? Daar ben ik wel blij om eigenlijk. Maar het is niet omdat ik nu bij AS Roma speel dat het beter gaat. Ik speelde ook al goed bij Cagliari, maar toen was de media-aandacht veel minder. Als ik me eerst bewezen had in België waren ze me misschien blijven volgen, maar nu lijk ik de ontdekking."

Een titularis durft Nainggolan zich uiteraard nog niet te noemen na één goede match. "Een speler heeft altijd ups en downs. Ik ben nog niet volledig gelanceerd, maar het belangrijkste is om me altijd honderd procent te blijven geven. De hel in Bosnië? Daar trek ik me allemaal niets van aan, net als wat ze over mij schrijven. Ik ben wie ik ben en wil gewoon mijn uiterste best doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties