Spanje onder druk in Luxemburg

Spanje onder druk in Luxemburg
Foto: © photonews

Morgen gaan de Rode Duivels op zoek naar puntengewin in Bosnië, maar ook vandaag staan er al een aantal leuke duels op het programma. Wij nemen je mee naar alle uithoeken van Europa.

Groep C: Spanje onder druk

In groep C is het van moeten voor de Spanjaarden. Na de nederlaag tegen het verrassende Slovakije is het op bezoek bij het zwakke broertje van de poule - Luxemburg - van moeten. Niemand die er aan twijfelt natuurlijk dat ze zullen winnen, maar een nieuwe misstap is onmogelijk.

Slovakije gaat op bezoek bij Wit-Rusland om het maximum vast te houden. Oekraïne staat toch ook wat onder druk tegen Macedonië. Kunnen Trajkovski en Besart daar terug wat Belgische kleur aan een nieuwe zege toevoegen?

Groep E: Blijft Litouwen naast Engeland

In groep E heeft Zwitserland pas op dinsdag zijn match tegen San Marino die absoluut moet gewonnen worden. Vandaag nemen leiders Engeland en Litouwen alvast akte van hun derde partij.

Voor de Britten is er een uitmatch in Estland, terwijl die andere Balten thuis mogen aantreden tegen Slovenië. Blijven ze beiden met 9 op 9 op kop in de groep, of komt er een stunt?

Groep G: eerste zege voor Zweden?

Oostenrijk en Montenegro staan beiden met 4 op 6 aan de leiding in de groep. In een onderling duel gaan ze op zoek naar een nieuwe driepunter. Rusland gaat thuis tegen Moldavië op zoek naar een nieuwe zege, Zweden wil in eigen huis toch ook de eerste driepunter binnenhalen als Liechtenstein op bezoek komt.

Wie pakt uit met de grootste verrassing? Een overwinning van de Macedoniërs kan van je gratis bonus van 60 euro al 720 euro maken. En wat als Liechtenstein, Moldavië of San Marino kunnen stunten? Nog eens een veelvoud! Waag hier je kans!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties