Sprokkels: Sneijder evenaart Van der Vaart en Van den Brom wees aanbod af

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Sprokkels: Sneijder evenaart Van der Vaart en Van den Brom wees aanbod af
Foto: © Photonews

Overal ter wereld is men momenteel lekker aan het 'ballen'. Gevolg: veel kleine nieuwtjes. Onze redactie giet die dagelijks in een handig overzicht.

Sneijder evenaart Van der Vaart

Als Wesley Sneijder in actie komt tegen IJsland, dan evenaart hij Rafael Van der Vaart. Zijn teller komt in dat geval op 109 interlands komen. Edwin Van der Sar is recordinternational met 130 optredens.

Van den Brom wees aanbod Heracles Almelo af

John Van den Brom is momenteel aan de slag als hoofdcoach van AZ. Eerder werd hij ook gecontacteerd door Heracles Almelo. Dat aanbod wees hij echter af.

Zlatan slaat grote vis aan de haak

 

Pierre Denier brengt boek uit

De woorden van Pierre Denier zijn nu ook neergeschreven in een boek. De hondstrouwe assistent van KRC Genk beschrijft een pak anekdotes uit zijn carrière.

Rodgers wil Reus naar Anfield halen

Brendan Rodgers is niet bepaald tevreden met Mario Balotelli en wil in januari Marco Reus naar Liverpool laten verhuizen. De voorwaarden? Volgens de Engelse media ligt een contract van maar liefst 250.000 euro per week (!) klaar voor de huidige spits van Borussia Dortmund.

Wenger mag een feestje bouwen

Het is vandaag exact achttien jaar geleden dat Arsène Wenger voor het eerst in de dug-out van Arsenal plaatsnam. De wedstrijd bij Blackburn Rovers werd met 0-2 gewonnen.

Verdediger valt af bij Oranje

Guus Hiddink heeft ervoor gekozen om Erik Pieters niet mee te nemen op het wedstrijd voor de partij tussen IJsland en Nederland. Ook tegen Kazachstan viel de verdediger van Stoke City naast de selectie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties