Kan Duitsland een en ander rechtzetten?

Kan Duitsland een en ander rechtzetten?
Foto: © Photonews

Ook vandaag staan er weer een aantal leuke interlands op het programma. Wij nemen je mee naar alle uithoeken van Europa. Wie zet een stap naar Frankrijk, wie een stapje terug?

Groep D: eerherstel tegen Ierland?

Duitsland is als wereldkampioen niet al te denderend begonnen aan de nieuwe EK-kwalificatiecampagne. Tegen Schotland werd maar nipt gewonnen, tegen Polen zelfs verloren. Met Ierland is ook tegenstander drie zeker niet van de poes, winst is wel een must.

Polen en Schotland staan ook tegenover elkaar in een levensbelangrijk duel, terwijl Georgië en Gibraltar op zoek gaan naar hun eerste punten in deze campagne.

Groep F: Kan Noord-Ierland ook in Griekenland winnen?

Wie had kunnen voorspellen dat Noord-Ierland in Griekenland zou verschijnen met een bonus van vijf punten na twee speeldagen, was nu al een rijk man. De Noord-Ieren verrassen, de Grieken stellen teleur. Tijd om op te staan, of het EK-schip kan voor de kampioen van 2004 misschien wel eens snel wegzeilen.

Far Oer - Hongarije en Finland - Roemenië. Dat zijn de andere affiches. We kunnen niet zeggen dat we er echt wild van worden, maar elk punt kan in deze open groep zijn belang hebben. 

Groep I: Servië en Portugal onder druk

Zowel Servië als Portugal waren al eens bye in deze groep met vijf en konden hun enig duel dat ze wel al mochten spelen niet winnen. Portugal verloor van Albanië, Servië raakte niet verder dan een puntendeling in Armenië.

Beiden moeten nu toch denken aan een overwinning. Raakt Portugal in Denemarken aan de drie punten? En kan Albanië opnieuw stunten, nu in Servië?

Wie pakt uit met de grootste verrassing? Een overwinning van Gibraltar kan van je gratis bonus van 60 euro al 840 euro maken. En een gelijkspel? Nog steeds een mooie 450 euro! Waag hier je kans!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties