Balotelli: "Geloof me, zelfs ik kan geen seks hebben vier uur voor de match"

Balotelli: "Geloof me, zelfs ik kan geen seks hebben vier uur voor de match"
Foto: © SC

Mario Balotelli heeft bij Liverpool verschillende taken voor zich. Eerst en vooral moet hij zich bewijzen op het veld, daarnaast moet hij ook aantonen dat zijn privéleven eindelijk op punt staat en dat het gerommel van vroeger gestopt is.

"Ik heb domme dingen gedaan in het verleden, zoals iedereen als ze jong zijn", zegt de spits. "Ik weet wel dat het zo werkt in de Engelse pers: de kranten willen van mij altijd een slecht beeld ophangen om te scoren, ook al zijn sommige zaken niet waar."

"Zo verscheen onlangs dat ik seks zou hebben gehad drie uur voor de wedstrijd. Geloof me, als ik zelfs vier uur voor de match seks zou hebben, dan ben ik niet in staat om te spelen. Ik denk niet dat iemand dat kan..."

Naar eigen zeggen heeft hij zijn leven gebeterd. "Ik woon nu op het platteland met mijn honden en focus me op één ding: voetbal. Ik ben relaxed en hoop gewoon dat ik snel zal beginnen scoren voor Liverpool. Daarvoor moet ik nog meer 'in the box' komen, daar werk ik aan want ik ben altijd een spits geweest die over het veld zwermt. Ik weet wel dat sommige fans kwaad op me zijn omdat ik niet scoor maar ik zie ook dat ze appreciëren dat ik hard werk. Maar van zodra ik mijn eerste goal in de Premier League maak, ben ik misschien vertrokken."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties