Doet Club in januari een nieuwe poging? "Ik veronderstel dat we Vanaken nog steeds willen aantrekken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 70 reacties
Doet Club in januari een nieuwe poging? "Ik veronderstel dat we Vanaken nog steeds willen aantrekken"
Foto: © photonews

Club Brugge haalde in het tussenseizoen alles uit de kast om Hans Vanaken naar Olympia te loodsen. Zondag staat Club Brugge oog in oog met de talentvolle middenvelder. En één ding zeker: de interesse is nog steeds groot.

Cédric De Volder in Brugge

Nog eventjes herhalen: Club Brugge deed verwoede pogingen om Hans Vanaken naar West-Vlaanderen te halen. Ook de middenvelder zelf gaf via de media aan dat zijn toekomst bij blauw-zwart lag. Enig probleem: Sporting Lokeren vroeg acht miljoen euro voor Vanaken en week daar geen eurocent van af. 

"Zelf heb ik nooit een persoonlijk contact gehad met Vanaken", vertelt Michel Preud'homme. "Zo'n zaken laat ik aan de clubs en aan de managers over. Al is het natuurlijk geen geheim dat Club tijdens de transferperiode twee aanbiedingen heeft gedaan voor de speler. Ondertussen lopen hier andere jongens rond."

Er lopen hier andere jongens rond, maar Vanaken blijft een goede speler

Maar dat wil niet zeggen dat het hoofdstuk Vanaken voor blauw-zwart afgesloten is. "We hebben nog geen strategie ontwikkeld voor de komende transferperiode", blijft Preud'homme op zijn hoede. "Maar Vanaken blijft natuurlijk een goede speler. Ik veronderstel dus dat Club Brugge hem nog steeds wil aantrekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties