Nuytinck nog twee weken out, Anderlecht in verdedigende problemen

Nuytinck nog twee weken out, Anderlecht in verdedigende problemen
Foto: © Photonews

Besnik Hasi zal met creatieve oplossingen moeten komen de volgende weken. Achteraan zit hij heel krap, want zonet bevestigde hij dat er de volgende twee weken nog geen beroep kan gedaan worden op Bram Nuytinck.

Nuytinck heeft nog veel last van zijn teenblessure en kan nog steeds niet trainen. Na de wedstrijd tegen Dortmund gaf de Nederlander al aan dat hij weer veel pijn voelde en dat is er blijkbaar niet op gebeterd. "De dokters zeggen dat het niet verergerd is, maar ze kunnen geen datum op zijn terugkeer plakken. En ik wil graag een datum", zuchtte Hasi.

Mbemba vermoeid, VdB net terug

"Maar hij is minstens twee weken nog onbeschikbaar", aldus Hasi, die ook zijn andere centrale verdediger vermoeid zag terugkeren. "Mbemba is van deze middag net terug. Hij is erg vermoeid en idealiter zou hij niet mogen spelen. Maar hij zal moeten, want ik heb geen andere keuze."

En dus moet Hasi opnieuw teruggrijpen naar Michael Heylen. Tegen Arsenal moet hij misschien wel aanpassen en met drie achteraan gaan spelen. Najar en Acheampong zouden dan de flanken voor hun rekening kunnen nemen. "Maar Vanden Borre kan ook nog geen drie matchen per week aan. Hij heeft net drie maanden niet gespeeld, dat is normaal." Hoe Hasi het allemaal gaat oplossen, is dus nog een vraagteken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties