Vazquez moet voorlopig niet onder het mes: "Maar nog steeds ademhalingsproblemen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Vazquez moet voorlopig niet onder het mes: "Maar nog steeds ademhalingsproblemen"
Foto: © Photonews

Club Brugge trekt morgen op quasi volle kracht richting Le Cannonier. Enkel Bjorn Engels ligt nog steeds in de lappenmand. De neusbreuk van Victor Vazquez wordt nauwlettend opgevolgd. Een operatie is momenteel nog niet aan de orde.

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge trekt op deze midweekspeeldag naar het stadion van Royal Excelsior Péruwelz. Michel Preud'homme kan net zoals de voorbije weken een beroep doen op zijn voltallige kern. Enkel Bjorn Engels ligt nog in de lappenmand. De opgeheven schorsing van Oscar Duarte is in dat opzicht meer dan goed nieuws voor blauw-zwart. "Ik zie dat vooral als halve gerechtigheid", was de Luikenaar kort in zijn reactie.

Ook Victor Vazquez reist - met een neusbreuk, zonder masker - mee naar Le Cannonier. De Catalaan bleef afgelopen zondag tegen KAA Gent nog maar dan driekwart wedstrijd op de bank. "Hij kampt nog steeds met een ademhalingsprobleem door die neusbreuk", aldus Preud'homme. "Een operatie is momenteel nog niet aan de orde. We wachten de evolutie af en hopen op beterschap."

Operatie ten laatste na wedstrijd bij Kopenhagen

De Catalaanse middenvelder is momenteel dé sterspeler bij blauw-zwart. Een operatie zou alleszins een streep door de rekening van Club zijn. "Het klopt dat een Vazquez in deze vorm enorm moeilijk te vervangen is", besluit Preud'homme. "Als er moet geopereerd worden kunnen we echter niet wachten tot de interlandbreak. De ingreep, als die er komt, gebeurt ten laatste na de wedstrijd bij FC Kopenhagen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties