Reactie Dutra: "Het is nog niet gedaan, hé"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Dutra: "Het is nog niet gedaan, hé"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sérgio Júnior Dutra was erg aanwezig in de match tussen Sporting Lokeren en Trabzonspor. Hij gaf de aanzet voor de goal van Patosi en kwam ook zelf dicht bij een goal. Hij was net als de overige Lokeren- spelers teleurgesteld met het resultaat.

Sander De Graeve in Lokeren

"We gingen echt voor de overwinning vandaag, maar die goal in de laatste minuut van de eerste helft veranderde de wedstrijd helemaal. Met wat meer geluk konden we hier vanavond de overwinning pakken", luidde de analyse van de Braziliaanse aanvaller van de Waaslanders.

Voor het kantelmoment dat Dutra aanhaalt, werden een pak kansen gemist op korte tijd. "We gingen voor meer dan 1-0. We konden er makkelijk twee of drie gemaakt hebben. Ik had een grote kans na die doorbraak van Nill. Ik kon misschien beter doen, maar het ging allemaal iets te snel en de verdediger kon de bal nog afblokken."

Het is nog niet gedaan, hé

Dutra kwam terug van een hoop blessureleed, maar gisteren leek hij op de goeie weg. "Ik heb bijna twee maanden gesukkeld met verschillende kleine blessures. Nu voel ik dat het allemaal wat terugkomt, mijn snelheid is ook opnieuw op peil. Ik heb er hard voor gewerkt om die actie terug te krijgen. Ik gaf een assist aan Ayanda en ben blij dat ik bijna terug topfit ben."

Hij gaf er eigenlijk twee, maar de Zuid-Afrikaan miste de tweede schromelijk. "Van buitenaf zag het er misschien simpel uit, maar dat was het niet. Ik neem het hem niet kwalijk." Hij gelooft, net als veel van zijn ploegmaats, nog in de kwalificatie. "Come on, er zijn nog twee wedstrijden. Het is nog niet gedaan, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties