Gisteren nog tegen Odoi en Patosi, binnenkort tegen Messi

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Gisteren nog tegen Odoi en Patosi, binnenkort tegen Messi
Foto: © Photonews

Gisteren zagen we een pak bekende namen op het wedstrijdblad bij Trabzonspor. Meestal jongens die een beetje op hun retour zijn zoals Papadopoulos, Cardozo en Bosingwa. Althans, dat dachten we.

Bij Cardozo was het verval merkbaar, of net niet. We kregen hem amper twee minuten te zien gisteravond. Een extreem korte invalbeurt om misschien toch nog een goaltje te lukken. Papadopoulos liet gaten zo groot als half Griekenland in de eerste helft, maar herpakte zich na de rust.

Bosingwa hoort niet thuis in dat rijtje. De ex-speler van Chelsea liet gisteren zien dat er met hem wel degelijk nog rekening gehouden moet worden. Dat gaf ook Patosi aan. "Je zag echt dat die een schat aan ervaring heeft, hij ziet het zo snel en speelt die ballen zo snel in", stamelde de Zuid-Afrikaan.

Tegen Argentinië in Manchester

Tegen Patosi had hij het niet zo lastig, maar aan het eind van de maand mag hij zijn kunnen tonen tegen Lionel Messi. De rechtsback is immers voor het eerst sinds lang opgeroepen voor de Portugese nationale ploeg. Eind deze maand neemt hij het op tegen Argentinië op Old Trafford. Het wordt dus ook de terugkeer van Ronaldo naar het stadion waar hij een echte grote werd.

Voor het overige is het de avond van de comebacks. Ook bij Argentinië komt de naam van Carlos Tevez voor het eerst sinds drie jaar voor in de selectie. Het wordt een match om naar uit te kijken. We zijn benieuwd of hij meer moeite heeft met Messi, dan met Patosi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties