Mazzu looft Congolees international: "Hij bewees nogmaals waarde voor de groep"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Mazzu looft Congolees international: "Hij bewees nogmaals waarde voor de groep"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Charleroi won vanavond met 0-2 bij Royal Mouscron Péruwelz. Neeskens Kebano tekende voor beide doelpunten en mocht na de partij dan ook felicitaties in ontvangst nemen. "Hij bewees nogmaals zijn grote waarde voor de ploeg", aldus Felice Mazzu.

Sporting Charleroi won vanavond een weinig beklijvende derby met 0-2. "Ik ben vooral tevreden dat we een vervolg hebben kunnen breien aan de goede prestatie van afgelopen zondag tegen Club Brugge", aldus Felice Mazzu. "Ik ben tevreden met de inzet en met het enthousiasme van mijn spelers. Bovendien stond onze organisatie op poten."

"Het was niet altijd mooi", gaat de oefenmeester verder. "Maar dat hoeft ook niet. Als het voetballend niet top is, moet het op karakter gebeuren. Uiteindelijk had Mouscron Péruwelz amper kansen, hé. Ik herinner me enkel die bal op de paal en een redding van Nicolas Penneteau."

Als het voetballend niet top is, moet het op karakter gebeuren

Neeskens Kebano was met twee doelpunten de man van de match. "Hij verkeert al enkele weken in een goede vorm", besluit Mazzu. "Die eerste selectie voor de nationale ploeg van Congo van vorige maand heeft hem duidelijk goed gedaan. Ik merk op training dat zijn focus hoog ligt en dat werpt nu ook zijn vruchten af in de wedstrijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties