Reactie Benteke tevreden met terugkeer: "Wist niet dat ik zo hoog kon springen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Benteke tevreden met terugkeer: "Wist niet dat ik zo hoog kon springen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christian Benteke vierde gisteravond zijn terugkeer in de nationale ploeg na zijn lange blessure. De aanvaller kreeg een aantal kansen en was tevreden over zijn wedstrijd. Hij straalde in de mixed zone.

Sander De Graeve in Brussel

"Fysiek ben ik in orde, maar ik heb nog wat ritme nodig om mijn beste niveau te halen. Ik maakte ook geen voorbereiding door, dat maakt het er niet makkelijker op, maar ik voel me goed." Hij was duidelijk tevreden met zijn terugkeer. "Ik heb een mooie ontvangst gekregen van de supporters, dat deed deugd."

Benteke kreeg een uitstekende kans na een voorzet van Vertonghen, maar Kristinsson lag in de weg. "Het was een mooie cross, maar misschien nam ik die bal iets te hoog. Ik wist niet dat ik zo hoog kon springen. Ik heb de doelman niet kunnen kloppen zoals ik het wou."

Wales is niet enkel Bale

Tegen Wales zal het vooral defensief scherper moeten. "Voor Wales moeten we kijken wat we vandaag verkeerd deden." De Welshmen haalde al zeven op negen. "Ze komen met minder druk aan de aftrap dan wij. Ze hebben ook een hoop goeie spelers. Wales is niet enkel Bale, hé. Er is ook nog Ramsey van Arsenal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties