Reactie Kawashima kreeg meteen vier goals binnen bij terugkeer: "Wat een zwabberbal"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Kawashima kreeg meteen vier goals binnen bij terugkeer: "Wat een zwabberbal"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ayanda Patosi tekende vandaag voor een goal zoals op de Belgische velden alleen hij die kan maken. Van erg ver vloerde hij Kawashima met een spectaculair schot. De doelman gaf achteraf aan dat hem niets te verwijten viel.

Sander De Graeve in Luik

"Of er me iets te verwijten valt bij die tweede goal? Je moet eens kijken naar die bal, die vloog alle richtingen uit", verdedigde Kawashima zich achteraf in de perszaal. De Japanner kreeg er in totaal vier binnen bij zijn wederoptreden.

Over ongeluk wou hij het niet hebben. "Wat wil je dat ik daarover zeg? Ik train en werk elk dag hard. Ik probeer me altijd te tonen. Ik wil het niet over geluk of ongeluk hebben. Ik doe gewoon mijn werk."

Standard wou de rug rechten na de slechte periode in de competitie. "We hebben geprobeerd om iets anders te tonen dan de nederlagen van de laatste weken. De Beker is toch altijd iets anders, maar dat is niet gelukt vandaag."

"We moeten veel sterker voor de dag komen, vooral mentaal. Het was gewoon niet goed genoeg. Wat nu gebeurt met ons is niet makkelijk om te aanvaarden. We geven alles, maar zoals de laatste wedstrijden kan het niet verder", sluit de Japanner af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties