"De leidersplaats? Pelt moet nog naar het Kiel komen, hé"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
"De leidersplaats? Pelt moet nog naar het Kiel komen, hé"
Foto: © SC

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

KFCO Beerschot-Wilrijk trekt morgen naar Rijkevorsel voor de Antwerpse derby tegen KFC Zwarte Leeuw. Kevin Baert verloor enkele weken geleden zijn basisplaats, maar is klaar om de strijd aan te gaan. "Ik werk keihard om mijn plaats opnieuw op te eisen."

Door Cédric De Volder

"Na de wedstrijd bij Lyra (0-0, nvdr.) ben ik naar de bank gevlogen", valt Kevin Baert met de deur in huis. "Ik had geen last van een blessure, dus het was de beslissing van de coach. Of ik uitleg heb gekregen? Dat is niet nodig. Ik werk keihard om mijn plaats opnieuw op te eisen."

Morgen trekken de paarshemden richting Rijkevorsel om er KFC Zwarte Leeuw partij te geven. "Op papier mag er geen probleem zijn om de volle buit te pakken, maar Zwarte Leeuw staat onder haar waarde geklasseerd."

Antwerpse derby? De meeste spelers kennen elkaar van in de jeugdopleidingen. En dat zorgt voor extra spanningen

"Bovendien is het een Antwerpse derby", gaat het jeugdproduct van the Great Old verder. "Er zijn weinig topclubs in Antwerpen en een pak spelers kennen elkaar nog van in de jeugdopleidingen. Dat zorgt toch voor extra spanningen."

Beerschot-Wilrijk staat ondertussen nog steeds op drie punten van leider Esperanza Pelt. "Of ik liever al aan de leiding had gestaan? Dat maakt me eigenlijk niet uit. Pelt moet nog naar het Kiel komen, hé." (knipoogt)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties