Reactie "En nu met 28 punten de winterstop proberen in te gaan"

"En nu met 28 punten de winterstop proberen in te gaan"
Foto: © Photonews

Zulte Waregem is met een nieuwe driepunter tegen Sporting Lokeren helemaal terug komen aansluiten in het peloton. Het houdt de ploegen onder zich ook goed af door de broodnodige zege tegen de Waaslanders. Ook terug: spits Idrissa Sylla: "Ik voelde wel nog wat pijn, maar het ging goed."

Aernout Van Lindt in Waregem

Sylla was er vorige week in en tegen Club Brugge niet bij en werd toen toch wel een beetje gemist. Tegen Sporting Lokeren maakte de spits echter opnieuw veel kilometers.

"Ik voelde de dij nog wel wat", geeft hij aan na de partij. "Maar al bij al ging het. Ja, ik heb nu ook weer wat last, maar woensdag tegen Anderlecht zal ik er ook zeker bij zijn."

Zien hoever we staan met Nieuwjaar

De drie punten deden deugd: "We zijn goed bezig en hebben ons doel voor Nieuwjaar bereikt met de 22 punten. Maar we moeten nu niet op onze lauweren rusten en ook tegen Moeskroen en Charleroi nog proberen winnen. Met 28 punten richting Nieuwjaar? Waarom niet!"

Ook doelman Sammy Bossut wil niet stoppen bij 22 punten: "We gaan nu drie plaatsen vooruit, dat geeft zeker vertrouwen. We zijn er nog lang niet, maar we moeten nu volop gaan voor meer punten. We zien dan wel hoever we staan tijdens de winterstop."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties