Liverpool sleept in blessuretijd verdiend punt uit de brand

Diederik Geypen

Arsenal en Liverpool hebben er een boeiend kijkstuk van gemaakt op Anfield. Nadat Coutinho de score opende, reageerden de Gunners pijlsnel. De tweede helft was om duimen en vingers van af te likken.

Het venijn van de eerste helft zat in de staart. Na een knappe aanval speelde Coutinho zich goed vrij, de Braziliaan zag zijn poging via de staak in doel verdwijnen.

De bezoekers uit Londen reageerden meteen. Op assist van Flamini zorgde Debuchy ervoor dat we met een 1-1 de rust ingingen.

Liverpool zoekt en vindt

Na de pauze klommen de troepen van Arsène Wenger zelfs op voorsprong. De Fransen waren duidelijk in hun dagje, deze keer vond Giroud de weg naar de netten.

Liverpool dicteerde nadien de wet en ging met een dozijn kansen op zoek naar de verdiende gelijkmaker. In de blessuretijd, die liefst 9 minuten duurde na een blessurebehandeling voor Skrtel, zorgde diezelfde man voor een billijke puntendeling.