Reactie Kerstman van dienst Trebel strooide met assists: "Hou wel van een specialleke"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 13 reacties
Kerstman van dienst Trebel strooide met assists: "Hou wel van een specialleke"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het sneeuwde dan wel niet in Luik, toch hing er een leuke kerstsfeer in het stadion. Kerstman van dienst was Adrien Trebel. Hij had twee mooie assists onder de kerstboom liggen voor zijn ploegmakkers.

Sander De Graeve in Luik

Hij voelt zich goed op de tien in het nieuwe systeem. "Ik krijg steeds meer vertrouwen en mijn ritme keert terug." Sinds Mpoku er niet meer tussen loopt mag hij ook de stilstaande fases voor zijn rekening nemen. Mét resultaat.

"Mpoku is een wapen op stilliggende ballen. Daarom mag hij die altijd trappen. Nu hij jammer genoeg out is, neem ik die rol over. In Frankrijk deed ik dat ook al." Het was een sterke match van de Franse middenvelder, vooral zijn assist op Ono mocht er zijn.

"Ik kan het goed vinden met Yuji, hopelijk gaat het zo verder. Dat het buitenkant voet was? Ik ben een speler die wel houdt van een specialleke. Het is nu eenmaal onderdeel van mijn spel."

Trebel liep na de match op het veld rond met een speciale gast. "Het is mijn klein neefje. Ze zijn hier voor de feestdagen. We moeten nu ook vooral genieten van de congé en wat rusten, hé. Daarna moeten we opnieuw knallen", sloot de Fransman af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties