Deins postje gegeerd: "Ik kreeg zo'n vijfenveertig kandidaturen binnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Deins postje gegeerd: "Ik kreeg zo'n vijfenveertig kandidaturen binnen"
Foto: © SC

KMSK Deinze is nog steeds op zoek naar een nieuwe coach. De derdeklasser begon het seizoen als één van de titelfavorieten in 3A, maar de kloof met leider KVV Coxyde koste Yves Van Borm de kop.

Door Cédric De Volder

Enkele dagen geleden liet Voetbalkrant.com al weten dat Trond Sollied in pole position ligt om Yves Van Borm op te volgen als coach van KMSK Deinze, maar dat is volgens Mario David te kort door de bocht.

"Sollied heeft een vriendschapsrelatie met voorzitter Denijs Van De Weghe", legt de technisch directeur en voormalig doelman van de oranjehemden uit. "Het klopt dat zijn naam hier gevallen is, maar er zijn gesprekken met verschillende trainers aan de gang."

Het is de bedoeling om tegen twee januari de naam van de nieuwe coach bekend te maken

Deinze is alleszins niet van plan om haast te maken bij de beslissing. "Onze groep heeft vakantie tot twee januari. Het is de bedoeling om tegen dan de naam van de nieuwe coach bekend te maken."

En het postje in het Burgemeester Van de Wielestadion is duidelijk gegeerd. "Ik kreeg zo'n vijvenveertig kandidaturen binnen", besluit David. "Deinze is op zoek naar een coach die ons team kan laten spelen op het niveau van de spelers. En hij moet natuurlijk een naam en reputatie hebben in onze regio."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties