"Twee dagen congé kwijt, maar goede beslissing"

"Twee dagen congé kwijt, maar goede beslissing"
Foto: © photonews

De wedstrijd tussen Racing Genk en KV Oostende werd gisteren afgelast en verplaatst naar 3 februari 2015. De beide coaches konden zich vinden in de beslissing van scheidsrechter Verbist, al was het natuurlijk vooral voor Oostende sneu na de lange reis.

Vooral voor de fans van de Kustboys moet het een harde dobber zijn geweest: een vijftal uren in de bus zitten alles bij elkaar begrpen, zonder ook maar een minuut voetbal te hebben gezien.

Heel mooi hotel

"Het is heel jammer", aldus coach Vanderbiest. "We zaten gelukkig al van gisteren op hotel in Lanaken - een heel mooi hotel overigens - en dus viel het mee", kon er nog een lachje af.

"Voor de spelers die hun tripje twee dagen moesten uitstellen is het natuurlijk wel sneu, maar ze zullen dat wel overleven. Dit zijn omstandigheden waar je niets kan aan veranderen. Je schikt er je maar beter in, het was waarschijnlijk toch te onveilig geworden voor de spelers."

Anders was het veld heel het seizoen onbespeelbaar

Collega McLeish kon hem daarin bijtreden: "Dit was een goede beslissing. Jammer genoeg voor de fans konden ze het niet eerder kunnen beslissen."

"We hebben veel progressie gemaakt en hadden liever gespeeld, maar dan was het veld de rest van het seizoen onbespeelbaar geweest."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties