Thorgan ziet nieuwe uitleenbeurt niet zitten: "Onderhandelingen lopen"

Thorgan ziet nieuwe uitleenbeurt niet zitten: "Onderhandelingen lopen"
Foto: © Photonews

Thorgan Hazard voelt zich goed bij Borussia Mönchengladbach en zou liefst bij de club blijven. De onderhandelingen met Chelsea zijn ondertussen reeds opgestart en de middenvelder zou om en bij de acht miljoen euro moeten kosten.

  • Op zoek naar stabiliteit
  • Met Hazard bij Duivels spelen
  • Onderhandelingen lopen

Hazard wil stabiliteit en die vindt hij volgens hemzelf in Duitsland. "Er is nog geen akkoord", zegt Hazard in HLN. "Nog niet. Niet tussen mij en de club en ook nog niet met Chelsea. Er zijn onderhandelingen, maar ik weet niet waar ze die som van 8 miljoen halen. Ik voel me goed hier."

"Hier blijven zou me stabiliteit geven, dat zoek ik boven alles. Altijd verhuren ligt moeilijk... Weer een andere ploeg, misschien een ander land en verhuizen. Daar heb ik minder zin in. Ik hou ook van de voetbalsfeer in Duitsland. De stadions zijn altijd vol. Neem Dortmund, ze stonden voorlaatste tegen ons en er zat 80.000 man..."

Zijn droom om met broerlief Eden te spelen, heeft hij wel nog niet opgegeven. "Het kan ook bij de Rode Duivels. Ooit zal het wel lukken, desnoods op het eind van onze carrière, als we oudjes zijn. Mijn vader voert de gesprekken met Mourinho. Naar wat ik hoor, apprecieert hij mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties