Reactie Biebauw kent toekomst niet: "Ik wil gewoon een nieuwe club voor volgend seizoen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Biebauw kent toekomst niet: "Ik wil gewoon een nieuwe club voor volgend seizoen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen pakte gisteren een puntje op het veld van Club Brugge. Voor Wouter Biebauw kon het wel eens de laatste wedstrijd zijn in het shirt van de Antwerpenaren. "De maand januari is nog lang, hé."

Cédric De Volder in Brugge

"Ik weet eerlijk gezegd zelf niet of het mijn laatste wedstrijd voor KV Mechelen was", aldus Wouter Biebauw. "De maand januari is nog lang, maar voorlopig ligt de bal in het kamp van de clubs."

Het is ondertussen een zekerheid dat het contract van de 30-jarige doelman niet wordt verlengd. "KV Oostende is alleszins geïnteresseerd, maar de West-Vlamingen kiezen ervoor om hun tweede doelman de kans te geven."

De eerste wedstrijd van 2015 en meteen het doelpunt van het jaar

Voor Biebauw zou het alleszins een weerzien met Fred Vanderbiest en Luc Devroe (van bij KSV Roeselare, nvdr.) zijn. "Ik wil graag het seizoen Achter De Kazerne uitdoen. Maar ik wil gewoon een nieuwe club voor volgend seizoen. Dit is mijn broodwinning, hé."

De doelman moest diep in blessuretijd overigens nog een doelpunt toestaan. "De eerste wedstrijd van 2015 en meteen het doelpunt van het jaar", zucht hij. "Het was alles of niets voor Tom De Sutter, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties