Januzaj zit geblokkeerd: Van Gaal hoeft hem niet, bestuur wil hem niet laten gaan

Januzaj zit geblokkeerd: Van Gaal hoeft hem niet, bestuur wil hem niet laten gaan
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De situatie van Adnan Januzaj wordt stilaan problematisch en het lijkt er niet op dat er tegen eind januari een oplossing uit de bus gaat vallen. De jonge Rode Duivel zit immers vast tussen twee verschillende meningen binnen zijn eigen club.

  • Bestuur wil hem niet laten gaan
  • Van Gaal wil hem niet laten spelen
  • Drastische acties op komst?

Januzaj en zijn entourage willen zo snel mogelijk een oplossing, lees uitleenbeurt. Maar daar zitten ze bij het bestuur van Manchester United niet om te springen. Daar zijn ze de lof van de vorige manager, David Moyes, over Januzaj nog niet vergeten. Die was gek van het 19-jarige talent, maar het probleem is dat Van Gaal dat niet is.

De Nederlander speelt een systeem zonder echte buitenspelers en centraal lopen er te veel dure vogels rond om de concurrentie mee aan te gaan. En dus verkommert Januzaj dit seizoen op de bank en in de tribune vooral.

Zijn manager wil hem zo snel mogelijk elders onderdak brengen en David Moyes zou hem met alle plezier naar zijn Spaanse club, Real Sociedad, halen. Maar voorlopig stuiten ze op een 'njet' bij het United-bestuur. Pure kapitaalsvernietiging denken ze in Engeland en dus ziet het er niet goed uit voor Januzaj.

De transfermarkt sluit binnen twee weken en een oplossing lijkt niet in de maak. Al beraden ze zich in zijn entourage misschien wel over drastischere acties, want Januzaj maakt amper nog progressie bij de Engelse topploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties