Invallende Batshuayi ziet zijn Marseille winnen

Invallende Batshuayi ziet zijn Marseille winnen
Foto: © Photonews

Makkelijk was het niet, maar Marseille heeft de drie punten binnen. Het blijft zo in de buurt van Lyon in de stand en houdt alle kans op de titel. Batshuayi viel in bij de rust.

Marseille - Guingamp 2-1

Lange, lange, lange tijd gebeurde er heel weinig in Marseille, maar het venijn zat meer dan in de staart. Lemina en Gignac zetten in vijf dolle minuten de thuislpoeg op een dubbele voorsprong en wisten zo de drie punten binnen te rijven.

De bezoekers kregen nog een penalty, maar verder dan de aansluitingstreffer vanop de stip kwamen ze niet meer. En zo staat Marseille terug op een schamel puntje van Lyon in de stand.

Saint-Etienne - Rennes 0-0

Saint-Etienne kon dus een goede zaak doen in de Ligue 1, maar liet deze mooie kans liggen. De voormalige ploeg van Kevin Mirallas kon geen enkele van zijn laatste acht uitwedstrijden in Rennes winnend afsluiten, en ook vandaag slaagden ze er niet in.

Rennes met Habib Habibou (ex-Zulte en ex-Gent) en Christian Bruls (ook ex-Gent) in de basis kon een doelpuntenloos gelijkspel uit de brand slepen.

Een goede zaak voor Rennes, dat op de negende plaats in het klassement parkeert. Een kaakslag voor Saint-Etienne, dat op de volgende speeldag het in eigen huis opneemt tegen Paris St. Germain.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties