Engelse kranten braken lans voor Cech, Courtois bewijst ongelijk

Engelse kranten braken lans voor Cech, Courtois bewijst ongelijk
Foto: © SC

In de Engelse pers voor het duel in de League Cup tegen Liverpool: 'Chelsea zou Cech niet mogen laten vallen voor Courtois'. Nou, bewees die laatste nog geen veertien uur later even het tegendeel...

Petr Cech deed het bij afwezigheid van Courtois allesbehalve slecht, maar Courtois staat momenteel - samen met Manuel Neuer - op eenzame hoogte. Dat bewees hij tegen Liverpool ook na zijn duimblessure die hem enkele wedstrijden aan de kant hield. Zonder Courtois had het er voor 'The Blues' heel anders uitgezien voor hun return.

Eenzame hoogte

Courtois maakte enkele cruciale en moeilijke reddingen op schoten van Sterling en Gerrard en hield zijn ploeg, die dinsdagavond niet echt overtuigde, in de race voor de prijs. De doelman is de nummer 1 van José Mourinho en bewijst elke week waarom.

Dat Cech hem op de toppen van zijn tenen houdt, is enkel maar toe te juichen, maar als er keuzes moeten gemaakt worden, staan er vier namen als eerste op het wedstrijdblad van 'The Special One': Costa, Fabregas, Hazard en Courtois. En dat zal - campagnes in de kranten of niet - niet snel veranderen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties