'Standard heeft al oplossing voor vertrek De Camargo'

Geoffrey Rockele
| 22 reacties
'Standard heeft al oplossing voor vertrek De Camargo'
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Op de persbabbel bij Standard was er natuurlijk ook aandacht voor de heisa rond Igor De Camargo. Gisteren nog kwam hij niet opdagen voor de ochtendtraining omdat zijn transfer naar Qatar in het slop zit. Intussen bood Mémé Tchité zich aan om de plek van De Camargo in te nemen.

Kersvers Standard-coach José Riga blikte vandaag voor het eerst terug op de soap rond Igor De Camargo en het Qatarese Al-Arabi. Hij probeert alvast de gemoederen te bedaren, maar wou toch niet te diep op de zaak ingaan. “Ik heb het volste vertrouwen in de sportieve directie van de club om te anticiperen en om een oplossing te vinden in het geval dat Igor vertrekt.”

De kans dat die oplossing Mémé Tchité wordt is zeer klein, hoewel hij zichzelf kwam aanbieden. De 31-jarige aanvaller verbrak vorig seizoen zijn contract bij Club Brugge en zit sindsdien zonder club. De Luikenaars zitten vermoedelijk niet te wachten op zijn terugkeer.

Ondanks de moeilijke week moet Standard dit weekend aan de bak tegen Zulte-Waregem. “Zulte-Waregem is voor elke ploeg altijd een moeilijke verplaatsing. Ik had hen vorige week liever zien winnen”, geeft Riga nog aan.

Essevee verloor toen verrassend van rode lantaarn Lierse. Dus mentaal een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties