Beerschot-Wilrijk profiteert maximaal van puntenverlies Pelt

Caroline Tonnelier
| 31 reacties

Vandaag werd Rik Coppens begraven, maar vanavond moesten de spelers van Beerschot-Wilrijk gewoon aan de bak. De Antwerpse club ging op bezoek bij KVK Wellen.

Het werd op sportief vlak een erg mooie dag voor Beerschot-Wilrijk. Na een tegenvallende eerste helft mochten de bezoekers toch al met een voorsprong gaan rusten dankzij een doelpunt van Pieterman.

Na de rust verbeterde het spelniveau en leek de wedstrijd beslist na de 0-2 van Muñoz Herrera. Van Caubergh maakte het me de aansluitingstreffer nog even spannend, maar Ventôse zette al snel orde op zaken.

Een verdiende zege uiteindelijk voor Beerschot-Wilrijk, maar er was nog meer goed nieuws voor de koploper. Eerste achtervolger Esperanza Pelt verloor immers met 1-2 van Zwarte Leeuw. De kloof tussen beide ploegen bedraagt nu vier punten.