Reactie Kortrijk ziet euforie getemperd: "Die uitspraken van de voorzitter? Liggen we niet van wakker"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Kortrijk ziet euforie getemperd: "Die uitspraken van de voorzitter? Liggen we niet van wakker"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De zege tegen Club Brugge zorgde voor een opstoot van euforie en optimisme bij KV Kortrijk. Voorzitter Allijns liet zich verleiden tot enkele boude uitspraken. Tegen Waasland-Beveren kreeg het vertrouwen een deukje.

Sander De Graeve in Beveren

Allijns had het over een zekerheidje op de tweede plaats bij zege tegen Waasland-Beveren, voor Anderlecht dus. Bij de kleedkamer zorgde dat toch niet voor extra druk. "Ik lees geen kranten", wou Brecht Capon zich er snel vanaf maken. "Die uitspraak zal geen weerslag hebben gehad op de spelersgroep."

"Hadden we gewonnen, waren we wel een stapje dichter bij Play-off 1. We zijn er nog niet, hé. Dat hebben we ook nooit gezegd. We zullen nog wel wedstrijden verliezen." Gertjan De Mets leest wél de kranten, maar ook volgens hem haalden die uitspraken weinig of niets uit.

Er werd eens mee gelachen

"Ik heb het wel gelezen, maar volgens mij heeft het geen invloed gehad. Er is ook niet over gesproken. Er werd wel eens mee gelachen, mar de voorzitter mag dat doen. We liggen er niet wakker van, hij heeft het recht om enthousiast te zijn. We moeten ook heel positief blijven. Dit was vooral een heel goeie waarschuwing."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties