Reactie Lokeren gelooft nog in PO1: "We zullen er staan als Genk en Charleroi steekjes laten vallen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Lokeren gelooft nog in PO1: "We zullen er staan als Genk en Charleroi steekjes laten vallen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren pakte vanavond dan wel een verdienstelijk puntje bij Club Brugge, maar daar schieten de Waaslanders eigenlijk niets mee op in de race om het laatste PO1-ticket. Al ziet Peter Maes toch nog mogelijkheden.

Cédric De Volder in Brugge

Sporting Lokeren blijft door het 1-1-gelijkspel hangen op een achtste stek. Vooral de kloof met KRC Genk (vijf punten, nvdr.) lijkt te groot om op vier wedstrijden nog dicht te fietsen.

"Ik onthoud vooral dat ons moraal geen schade heeft opgelopen", aldus Peter Maes. "Dat zou bij een nederlaag wel het geval geweest zijn. Maar ik heb de indruk dat mijn groep zeker nog wil strijden."

We moeten twee wedstrijden meer winnen dan onze concurrenten. Dat klinkt al niet zo veel meer

Ook de Limburger beseft dat het een lastig karwei wordt om de achterstand nog goed te maken. "Vijf punten is veel. Maar eigenlijk moeten we twee wedstrijden meer winnen dan onze concurrenten. En dat klinkt al niet zo veel meer."

"We moeten onze vier resterende wedstrijden winnen", besluit Maes. "Als KRC Genk en Sporting Charleroi steekjes laten vallen, moeten wij er staan. En ik blijf het herhalen: vooral het programma van Genk is enorm zwaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties