Supportersclub Essevee komt op tegen kanker

Supportersclub Essevee komt op tegen kanker
Foto: © photonews

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Supporterclubs hebben ook een sociale rol te vervullen. En daarom gaat SC Benedictus van Essevee mee in het verhaal van een van zijn leden - Lowie Callens. Hij komt komend weekend op tegen kanker via de Nachtlichtjes.

Aanstaande zaterdag 21 februari organiseert jeugdig Esseveefans-lid Lowie Callens samen met supportersclub St Benedictus uit Sellewie Deerlijk voor de tweede maal een verplaatsing naar Cercle Brugge die volledig in het teken staat van steun aan "De Nachtlichtjes", een groep die zich engageert om steunprojecten op poten te zetten tvv Kom op tegen Kanker.
 
Ook vorig jaar organiseerde Lowie ditzelfde event en slaagde hij erin om samen met Davy De fauw een cheque van 350 euro te overhandigen aan "De Nachtlichtjes".

Supportersclub heeft ook een sociale taak te vervullen

"Uiteindelijk heeft een supportersclub ook een sociale taak te vervullen en daarom steunen wij Lowie volledig in deze organisatie", klinkt het bij voorzitter Danny Lombaert van SC Benedictus.

"Alles wordt door Lowie zelf in elkaar geknutseld met de hulp van enkele vriendjes. Wij zorgen enkel voor de goede raad en proberen ook onze leden op te roepen aan dit project mee te werken."

Momenteel hebben een 80-tal personen zich ingeschreven, daar mogen nog een tiental personen bijkomen. Mensen die het project van Lowie willen steunen kunnen inschrijven via lowie.callens@mail.com.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties