Reactie Defour beseft het: "In Europa is een doelpuntje van enorm groot belang"

Defour beseft het: "In Europa is een doelpuntje van enorm groot belang"
Foto: © Photonews

RSC Anderlecht haspelde vanavond een quasi perfecte wedstrijd af. Ook Steven Defour zag paars-wit domineren, maar de Rode Duivel beseft dat het scoreloze gelijkspel hen in Rusland wel eens zuur kan opbreken. "Maar we geloven wel volop in onze kansen."

Cédric De Volder in Anderlecht

We maakten het dit seizoen al een keertje of drie te veel mee in het Astridpark. RSC Anderlecht speelde ook vanavond een enorm goede partij, maar het resultaat kon beter met het oog op de terugwedstrijd.

"Enkel het doelpunt ontbrak vanavond", aldus Steven Defour. "Eigenlijk hebben we alles goed gedaan, maar die bal ging er maar niet in. In Europa is dat natuurlijk belangrijk, hé. En dat kunnen we enkel onszelf verwijten."

Valbuena? Ik heb hem eigenlijk amper gezien

De hoofdstedelingen trekken op die manier met een dubbel gevoel naar Rusland. "Maar we hebben dit seizoen al bewezen dat we buitenshuis sterk voor de dag komen. En een doelpuntje kan genoeg zijn, hé. Dan moet Dinamo al twee keer scoren."

Leuk detail: Defour had vanavond geen problemen met Mathieu Valbuena. "Ik heb hem eigenlijk amper gezien. (lacht) Of mijn nieuwe vriendin ook aanwezig was? Ja, hoor. Misschien kan ik daardoor wel een tikkeltje meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties