Witsel en Zenit winnen tegen PSV, Roma gelijk tegen Feyenoord

Radja Nainggolan geraakte met Roma in eigen huis niet voorbij Feyenoord. Het werd 1-1. Witsel, in de basis bij Zenit Sint-Petersburg, kon winnen op bezoek bij PSV. Hulk maakte het enige doelpunt.

Roma – Feyenoord 1-1

Roma kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel in het eigen Stadio Olimpico. De Romeinen kwamen na 22 minuten op voorsprong via de Ivoriaan Gervinho. Na rust maakte de Turk Kazim-Richards gelijk. Roma moet dus nog volop aan de bak op bezoek bij Feyenoord.

PSV – Zenit 0-1

Zenit Sint-Petersburg kan met een gerust hart terugkeren naar Rusland. De Braziliaan Hulk maakte het enige doelpunt van de partij. De Eindhovenaars kregen een uitdoelpunt tegen en krijgen het waarschijnlijk moeilijk op bezoek bij Witsel en Lombaerts. Witsel begon in de basis.