Demy De Zeeuw haalt uit: "Voetbalwereld is achterbaks"

Nick Goetstouwers
| 6 reacties
Demy De Zeeuw haalt uit: "Voetbalwereld is achterbaks"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Demy de Zeeuw zat na zijn mislukte passage bij Anderlecht meer dan zes maanden zonder club. Dat gaf hem de tijd om na te denken. De Zeeuw lijkt de voetbalwereld de rug toe te keren.

Na een lange periode zonder club te hebben gezeten, komt Demy de Zeeuw nu uit voor NAC Breda. Daar vecht hij aan een minimumcontractje tegen de degradatie.

Die clubloze maanden gaven de ex-speler van onder meer Anderlecht, Ajax en Spartak Moskou de tijd om na te denken. De Zeeuw lijkt het gehad te hebben de voetbalwereld.

Lezen

Veel voetballers spenderen in hun vrije tijd uren achter de Playstation, De Zeeuw houdt zich liever bezig met nuttige dingen.

"Ik lees veel. Vaak dacht ik, het is maar voetbal. Waar maakt iedereen zich zo druk om?"

Arrogant

Er wordt volgens De Zeeuw te veel aandacht gegeven aan de uitspraken van voetballers. “Je ziet veel voetballers zonder een echte persoonlijkheid."

"Die hebben we met zijn allen gecreëerd omdat we geen mening meer mogen hebben. Ik praat altijd vrijuit, maar daardoor vinden mensen mij al snel arrogant of een snotneus”.

Achterbaks

De Zeeuw wordt in mei 32 jaar en houdt zich dus ook bezig met de toekomst. Die lijkt echter niet in het voetbal te liggen. “Zakelijk verloopt alles veel logischer. In het voetbal zeggen mensen zomaar iets."

Iedereen gelooft wat Cruijff zegt maar wie zegt dat hij gelijk heeft?

"Iedereen gelooft wat Cruijff zegt maar wie zegt dat hij gelijk heeft? Veel mensen praten elkaar naar de mond en houden elkaar de hand boven het hoofd. Zo ben ik niet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties