Geniale treffer Pirlo helpt Juve aan driepunter (met beelden)

Caroline Tonnelier
| 5 reacties

Andrea Pirlo heeft een patent op heerlijke en belangrijke doelpunten en dat bewees hij nog maar eens. Zijn fantastische treffer was medebepalend voor het eindresultaat.

Juventus morste de afgelopen weken wat met punten en wilde dus kost wat kost de drie punten thuishouden tegen Atalanta. De wedstrijd begon echter niet al te best voor de thuisploeg. Atalanta kwam immers op voorsprong via Miglaccio.

Erg lang konden de bezoekers niet van de 0-1 genieten. Llorente bracht de stand al snel weer in evenwicht. En nog voor de pauze had Juventus de situatie helemaal omgekeerd: Pirlo schoot uit zijn krammen en besliste de partij nog in de eerste helft. Mede dankzij uitstekend keeperswerk van Sportiello werd er immers niet meer gescoord na de rust.