Arsenal en Atlético op zoek naar kwartfinale op kampioenenbal

Arsenal en Atlético op zoek naar kwartfinale op kampioenenbal
Foto: © Photonews

Fase II van de achtste finales in de Champions League barst vanavond verder los. Na vandaag weten we welke teams de beste uitgangspositie hebben weten te verwerven richting terugronde. Ook de duels van vanavond beloven interessant te worden.

Arsenal - Monaco

In de Franse competitie loopt het voorlopig voor Monaco niet zoals het vorig jaar liep, maar de Monegasken geloven nog steeds in een wonderbaarlijk seizoen. Verrassend doorstoten in de Champions League en wie weet opnieuw meespelen om de eindprijs hoort daar bij.

Voor Arsenal is het dan weer van moeten: de troepen van Arsène Wenger zijn opnieuw op weg naar een net-niet in Engeland en kunnen hun seizoen dan ook redden via het kampioenenbal.

Bayer Leverkusen - Atlético Madrid

In de andere match op papier misschien een spannender duel. Bayer Leverkusen wil in eigen huis doorstomen en zo kans blijven behouden op de volgende ronde, terwijl Atlético Madrid dit weekend toch geen geweldige generale reputatie hield.

Wie pakt de beste uitgangspositie?

Verrassingen in Engeland? Dan levert een gokje van 60 euro op de Monegasken je als 480 euro op. Zet je een gelijkaardig bedrag in op winst van de Duitsers tegen Atléti, dan ga je maar liefst met 183 euro aan de haal. Voetbalkrant.com en UNIBET zetten je alvast op weg met een gratis wedtegoed.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties