Overzicht PL: Chadli en Hazard belangrijk in zege van hun team

Caroline Tonnelier
| 26 reacties
Overzicht PL: Chadli en Hazard belangrijk in zege van hun team
Foto: © Photonews

Heel wat wedstrijden vanavond in de Premier League en dus ook heel wat Rode Duivels in actie. Eden Hazard en Nacer Chadli toonden zich beslissend voor hun team.

West Ham 0-1 Chelsea

Chelsea won met het kleinste verschil op het veld van West Ham. Dat hadden The Blues te danken aan Eden Hazard, die zowaar nog eens met het hoofd scoorde. Al had ook Courtois zijn aandeel in de zege: hij moest immers verschillende keren de thuisploeg van een tegentreffer houden. 

Manchester City 2-0 Leicester City

Eerste achtervolger Manchester City kon wat vertrouwen tanken tegen rode lantaarn Leicester City. Daarvoor rekende Pellegrini niet op Kompany: de aanvoerder werd naar de bank verwezen. City haalde het met 2-0 via Silva en Milner. 

Newcastle United 0-1 Manchester United

Stadsgenoot Manchester United kende een lastige avond op het veld van Newcastle United. De wedstrijd leek te gaan eindigen op 0-0, tot Krul net voor het einde in de fout ging en Ashley Young kon profiteren. 

Tottenham 3-2 Swansea

Chadli opende al vroeg de score voor The Spurs. Sung-Yong maakte nog in de eerste helft gelijk, maar na de pauze liep de thuisploeg verder uit via Mason en Townsend. In de slotfase werd het nog even spannend door de tegentreffer van Sigurdsson, maar daar bleef het bij voor Swansea. 

Liverpool 2-0 Burnley

Simon Mignolet slaagde er opnieuw in de nul te houden bij Liverpool. Aan de overkant deden Henderson en Sturridge de rest. 

Overige uitslagen:
QPR 1-2 Arsenal
Stoke City 2-0 Everton

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties